Michael Jacksonin fanit suuntaavat Olympiastadionille, jossa Jackson esiintyi vuonna 1997. Suomalaiset Michael Jackson -fanit suunnittelevat lauantaiksi kokoontumista idolinsa muistoksi. Fanit tapaavat puolen päivän aikaan Helsingin rautatieasemalla. Tarkoituksena on mennä kynttilöiden ja kukkien kera Olympiastadionille, jossa Michael esiintyi vuonna 1997.

- Sen enempää emme ole vielä suunnitelleet. Puhetta oli, että Olympiastadionin jälkeen kävelisimme Helsingin keskustassa ja näyttäisimme, että olemme ylpeitä Michael-faneja, tapaamisen puuhanaisena toiminut Reetta Pursiainen kertoo.

Vuodesta 1996 Michael Jacksonia fanittanut Reetta on nähnyt idolinsa kaksi keikkaa Suomessa. Liput oli hankittu myös tulevaan Lontoon show'hun.

- Harmittaa etenkin niiden fanien puolesta, joille Lontoon keikat olisivat olleet ensimmäiset.

Fanitapaamisia on Reetan mukaan järjestetty aiemminkin, tosin iloisemmissa
merkeissä. Fanit ovat kokoontuneet pari kertaa kesässä kuuntelemaan Michael Jacksonin musiikkia, juttelemaan hänestä ja muun muassa pitämään tietovisoja.

Lauantaista muistotapaamista on suunniteltu internetissä MJ-foorumilla, jonka käyttäjät ovat ottaneet idolinsa kuoleman raskaasti. Moni kertoo menettäneensä suru-uutisen takia yöunet.

- Michael, merkitsit ja merkitset edelleen minulle todella paljon. Olit kuin perheenjäsen ja rakastin sinua todella, nimimerkki Sla kirjoittaa foorumilla.

LÄHDE